Υλικά 450 γρ. ζυμαρικά 1 κ. σ. ελαιόλαδο 3 πικάντικα λουκάνικα (μικρά) 3 γλυκά λουκάνικα (μικρά) 1 κόκκινη πιπεριά, μεγάλη, κομμένη σε κύβους 1 πράσινη πιπεριά, μεγάλη, σε κύβους 1 κίτρινη πιπεριά, μεγάλη, σε κύβους 1/2 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες σε φέτες 800 γρ. ντομάτες σε κύβους 1 κ. γλ. ρίγανη 1 κ. γλ. αλάτι 1 κ. γλ. μαύρο αλεσμένο πιπέρι Εκτέλεση Βάλτε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό σε βρασμό, προσθέστε μπόλικο αλάτι και μαγειρέψτε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Σουρώστε τα ζυμαρικά και αφήστε τα στην άκρη. Ανακατέψτε με λίγη ποσότητα λαδιού για να μην κολλήσουν. Στην ίδια κατσαρόλα, ζεστάνετε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και τηγανίστε τα λουκάνικα, σε παρτίδες μέχρι να ροδίσουν βαθιά από όλες τις πλευρές. Αφαιρέστε τα λουκάνικα, κόψτε τα σε ροδέλες και αφήστε τα στην άκρη. Σοτάρετε όλες τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο για περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε τις ντομάτες, όλα τα […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.